Тема жіночих принад – тонка і делікатна. Обговорювати аби з ким розмір і форму грудей недоречно, а от думка пластичного хірурга ніколи не буде зайвою для тих, хто шукає спосіб збільшити розмір бюсту та надати йому більш привабливих обрисів.

Чому важливо правильно вибрати імплант для грудей?

Успіх мамопластики залежить від здоров’я пацієнтки, масштабу проблеми, кваліфікації хірурга та вибору ендопротезів.

Правильний вибір імплантів грудей повинен забезпечити:

  • корекцію з максимальним наближенням до природної форми грудей у будь-якому положенні тіла;
  • натуральність на дотик;
  • безпроблемне використання бюстгальтера;
  • природне годування груддю;
  • тривалий ефект без вікових деформацій.

Які різновиди імплантів існують?

Для успішної корекції потрібно вибрати найбільш анатомічно прийнятні імпланти. Для цього досвідчений пластичний хірург враховує низку чинників:

  • стан пацієнтки: вік, вагу, форму грудної клітки, еластичність тканин тощо;
  • дизайн виробу: форму і матеріал, з якого він зроблений, текстуру поверхні. 

Форма

Ендопротези виготовляють  круглої та краплеподібної (анатомічної) форми. Вибір залежить від антропометричних особливостей та бажаного кінцевого результату: краплеподібні ендопротези точно повторюють природні обриси грудей, а круглі роблять бюст більш округлим та пишним. При виборі форми імпланту пластичний хірург враховує анатомічну будову молочних залоз та моделює бажаний результат. 

Матеріал

Кожен виробник відстоює переваги своєї технології та шукає недоліки у конкурентів. Але тільки пластичний хірург може правильно оцінити ризики та вибрати найбільш доцільні види імплантів для грудей за матеріалом:

  • силіконові ендопротези – імпланти фіксованого розміру, заповнені щільним силіконовим гелем, натуральні на дотик, міцні та абсолютно не шкідливі навіть при розриві під час травм;
  • імпланти з сольовим розчином – капсули з фізіологічним розчином хлориду натрію (0,9%), м’які на дотик, міцні та безпечні при розриві, їх форму та розмір можна змінювати під час операції.

Текстура

Поверхня ендопротеза може бути гладкою або текстурованою. Гладкі імпланти – більш бюджетний варіант, вони приємно м’які на дотик, краще змінюють форму відповідно до анатомічних особливостей грудей. Текстуровані ендопротези – це імпланти з шорсткою поверхнею. Мікропориста структура забезпечує їм міцний контакт з клітинами тіла і більш надійну, ніж у гладких імплантів, фіксацію.

Мамопластика – безпечна та ефективна пластична операція, успіх якої багато в чому залежить від вибору імплантів, довіряти який варто виключно фахівцю.

  • м. Львів, вулиця Довга, 56

© 2024 Усі права захищені

Дзвонити