м. Львів, вулиця Довга, 56
Пн-СБ: 10:00-22:00 – на зв'язку

Як вибрати клініку і пластичного хірурга?

Перед тим, хто наважився на пластичну операцію, постає складне питання вибору медичного закладу та лікаря, який здійснюватиме хірургічне втручання. Адже ціна питання дуже висока.

Як вибирати клініку?

Вибираючи клініку для пластичної операції, не варто керуватися виключно рекламою або вартістю послуг. З одного боку, не завжди найдорожче є найякіснішим, з іншого – безпечна та професійна пластика не може бути дешевою.

Тож, вибираючи медичний заклад, слід звернути увагу на такі аспекти:

  • наявність ліцензій та дозволів;
  • технічне забезпечення клініки. Ви повинні з’ясувати, яке обладнання застосовують фахівці медичного закладу, чи є реанімаційний набір на випадок ускладнень; 
  • доопераційне обстеження та післяопераційний супровід;
  • договір. Звісно, гарантувати будь що при хірургічному втручанні неможливо, але медичний заклад має брати на себе відповідальність за певні процеси;
  • відгуки. Вони можуть бути діаметрально протилежними, їм не слід довіряти на 100%, але взяти до уваги є сенс. 

Також слід поцікавитися кваліфікацією лікарів клініки, досвідом, подивитися на результати їхньої роботи наочно. Медичний заклад, який працює чесно та відповідально, ніколи не відмовить вам у цьому.

Вибираємо лікаря

Перше – розуміння фізіології краси. Вибираючи лікаря, насамперед слід переконатися, що ваші уявлення про красу збігаються. Особливо, якщо ми говоримо про суто естетичний аспект проблеми, тобто коли клієнт не має медичних показів до операції, а просто хоче збільшити груди або прибрати зморшки тощо. Лікар, якому не байдуже на пацієнта, з естетичних міркувань може відмовити зробити "вилиці як у Анджеліни Джолі".

Друге – це досвід. Лікарі постійно вчаться, а найкраще навчання – це практика. Наприклад, в активі Назара Грицевича сотні пластичних операцій за більше ніж десять років роботи. Сьогодні його запрошують до співпраці провідні фахівці галузі. 

Третє – володіння сучасними медичними технологіями. Адже кожен рік в естетичній медицині з’являються нові методики та обладнання, які роблять операції менш ризикованими, а процес відновлення – коротшим. До речі, Назар Грицевич працює з найкращим обладнанням, яке є в Україні. 

І останнє – пацієнту має бути психологічно комфортно з лікарем. Тож, вибираючи того, хто подарує вам зовнішність мрії, слід керуватися як раціональними міркуваннями, так і власними відчуттями.

Залиште заявку на консультацію
Наші контактні дані
Наше місцезнаходження
79000, Україна,
м. Львів, вулиця Довга, 56