м. Львів, вулиця Довга, 56
Пн-СБ: 10:00-22:00 – на зв'язку

Глютеопластика: моделювання гарних сідниць

Мрієте про спокусливі форми, але фігура далека від ідеалу? На жаль, навіть активні заняття спортом не завжди дають бажаний результат. У випадках, коли окремим частинам тіла не вистачає об`єму, допоможе пластика. Одна з найбільш затребуваних у світі операцій – глютеопластика, у Львові з кожним роком все більше пацієнтів цікавляться цим напрямком. Втілити в реальність ваші заповітні мрії допоможе досвідчений хірург – Грицевич Назар Романович.

Глютеопластика – що це і кому вона потрібна?

Таку назву отримала хірургічна процедура, що передбачає корекцію сідниць. Не всім пощастило мати округлу, пружну попу як у Кім Кардашьян. Деякі жінки не задоволені сідничною зоною через занадто маленький розмір. Інші втратили апетитні форми внаслідок вікових змін, після схуднення або з інших причин. Операція глютеопластика, що дозволяє відтворити гармонійні й природні пропорції, ефективна:

  1. При слабо розвинених сідничних м'язах (при плоских сідницях).
  2. При маленькому розмірі та/чи вузькому тазі (наприклад, у людей з астенічним типом).
  3. При опущенні сідниць та обвислій шкірі.
  4. При недостатньому об`ємі та асиметрії сідниць.

Назар Романович проводить корекцію сідничної зони у жінок і чоловіків. Питання: чи допоможе у вашому випадку глютеопластика, ціна процедури, час відновлення та інші – Ви зможете поставити під час особистої консультації.

Показання та протипоказання для глютеопластики: коли можна і коли не можна проводити операцію

Важливо розуміти, що пластична корекція – це серйозна хірургічна процедура, при якій відбувається масштабне втручання в роботу організму.

Зараз використовуються вдосконалені методи й техніки, які дозволяють домагатися відмінного естетичного ефекту. Однак потрібно враховувати обмеження (протипоказання) і можливі ризики, пов'язані з операцією. Тому попередньо лікар проводить ретельне обстеження й консультацію, яка дозволяє зрозуміти, яких результатів очікує пацієнт, і наскільки його очікування виправдані.

Глютеопластику не можна робити, якщо:

  • Є серйозні захворювання внутрішніх органів та систем організму (при хворобах серцево-судинної системи, хворобах нирок, цукровому діабеті тощо).
  • Виявлено проблеми з щитоподібною залозою.
  • Є психологічні / психічні проблеми.
  • Є проблеми зі згортанням крові.
  • Пацієнту менше ніж 18 років.

До обмежень також відносяться ожиріння й онкологічні хвороби. Відкласти процедуру на потім доведеться вагітним і жінкам, які годують груддю, а також пацієнтам з інвазивними захворюваннями.

Перший етап: підготовка до глютеопластики

Якщо рішення про необхідність глютеопластики прийнято, пластичний хірург:

  1. Дає направлення на обстеження.
  2. Визначає варіант пластичної операції.
  3. Також приймається рішення про прийнятний спосіб корекції сідниць і визначається ціна операції.

Пацієнту потрібно пройти стандартні обстеження, які призначаються при будь-якій плановій хірургічній операції:

  • Загальні аналізи крові та сечі.
  • Біохімічний аналіз крові.
  • Комплексні аналізи на ВІЛ, гепатит, сифіліс.
  • Дослідження згортання крові.
  • ЕКГ. Флюорограма. УЗД органів малого тазу (для жінок).

Способи збільшення сідниць

Існують різні методи корекції сідничної області. Лікар підбирає відповідний спосіб залежно від вихідних даних, очікуваного результату й побажань самого пацієнта. У випадках, коли потрібно збільшити сідниці і/або змінити їх форму, може бути рекомендовано ендопротезування або ліпофілінг.

1. Ендопротезування передбачає установку силіконового імпланту. Останні бувають різних форм: круглої, овальної, каплеподібної. Імплантати вживлюють у так звану анатомічну кишеню, наприклад, між малим і великим сідничним м'язом, під поверхневою фасцією м'яза або всередину м'яза.

2. При ліпофілінгу форму сідниць моделюють за допомогою введення власної жирової клітковини пацієнта. Жирові клітини беруться в проблемних ділянках тіла, наприклад, в області талії або стегон, таким чином одночасно вирішуються 2 завдання (зменшення об'ємів жиру у проблемних зонах і збільшення сідниць).

Іноді для отримання бажаного ефекту використовуються обидва методи. Наприклад, при несиметричних сідничних ямках може бути рекомендована імплантація, і через кілька місяців додатково проводиться ліпофілінг. 

Як відбувається операція по моделюванню сідниць: переваги для пацієнтів

Назар Грицевич працює з сучасним обладнанням кращих клінік Львова і використовує сертифіковані матеріали (імплантати) кращих зарубіжних виробників. Запорука успіху кожної операції – висока кваліфікація і багаторічний досвід хірурга. Адже головне – не кількість прооперованих пацієнтів, а безпека та повна задоволеність кожної людини.

1. Процедура ендопротезування проводиться під загальним наркозом і триває 1,5-3 години. Імплантати обраної форми й розміру встановлюються через невеликий розріз (5-6 см) в області куприка (міжсідничної складки). По завершенню операції наносяться косметичні шви нитками, що самі розсмоктуються.

2. Тривалість хірургічних маніпуляцій при ліпофілінгу не більше 1 години (за умови, що жирові тканини вже готові). Процедура здійснюється під загальним наркозом. Підготовлений жир вводиться в область сідниць за допомогою шприца. Результатом професійного виконання всіх процедур є підтягнута, пружна попа бездоганної форми.

Які є ризики і як їх уникнути?

Як і будь-які інші види хірургічних операцій, глютеопластика несе певні ризики. У відгуках деяких пацієнтів можна побачити скарги на гематоми та нагноєння, іноді жінки пишуть про появу сеіром та рубців. Не виключені ризики зміщення й відторгнення імплантів. Такі проблеми зазвичай виникають через:

  • Недостатній досвід лікаря.
  • Недотримання технології проведення операції.
  • Недостатнє обстеження пацієнта.
  • Недотримання пацієнтом рекомендацій хірурга – як вести себе в період відновлення.

Грицевич Назар Романович надає ґрунтовні консультації, повідомляє кожному клієнту про всі особливості майбутньої операції та проводить ретельну підготовку. Щоб мати гарний результат, вам потрібно просто дотримуватися всіх призначень і вимог!

Відновлення після корекції сідниць

  • Реабілітація залежить від типу операції. Больові відчуття після ліпофілінга проходять протягом тижня. До фізичних вправ можна приступати не раніше, ніж через 3-4 тижні, весь цей час бажано носити компресійну білизну.
  • При установці імплантів буде потрібно трохи більше часу. Неприємні відчуття проходять приблизно через 2 тижні, а на повне відновлення йде зазвичай 2-3 місяці (увесь цей час слід носити компресійну білизну). Кілька днів після глютеопластики рекомендується спати на животі, фізичні навантаження допускаються через 3 місяці. Після установки імплантів потрібно виключити ін'єкції в сідничні м'язи – відтепер уколи слід робити в стегно.

Є питання? Записуйтеся на прийом.

Залиште заявку на консультацію
Наші контактні дані
Наше місцезнаходження
79000, Україна,
м. Львів, вулиця Довга, 56