м. Львів, вулиця Довга, 56
Пн-СБ: 10:00-22:00 – на зв'язку

Чи потрібна чоловікам пластична хірургія?

Традиційно вважається, що пластична хірургія потрібна лише жінкам, але сьогодні все більше чоловіків цікавляться цією галуззю медицини.

Найпопулярніші пластичні операції у чоловіків

Найчастіше чоловіки роблять такі процедури:

Також часто існує необхідність в пластиці губ у чоловіків.

Пластичний хірург, доктор Назар Грицевич зі Львова, на високому професійному рівні виконає будь-яку операцію з цього списку.

Ринопластика, або корекція форми носа, має багато різних показань: від викривлення носової перегородки та ліквідації наслідків травм до трансформацій із суто естетичних міркувань.

Гінекомастія – це збільшення молочних залоз у чоловіків через надлишок в організмі жіночих гормонів. Виділяють справжню, змішану та хибну гінекомастію, хірургічним втручанням лікується лише перший та другий види.

Існує три способи проведення операції:

  1. видалення молочної залози через розтин біля соска;
  2. те саме, але з елементами ліпосакції;
  3. видалення гінекомастії тільки методом ліпосакції.

Операція триває близько години, переноситься чоловіками легко.

Отопластика, або пластика вушних раковин, – це корекція або часткове видалення вушних хрящів. Найпопулярніший вид отопластики – усунення клаповухості. Це нескладна операція, яка триває близько двох годин. Розтин робиться на задній поверхні вуха, тому шви залишаються непомітними.

Плазмоліфтинг – процедура омолодження шкіри. Технологія полягає у підшкірному введенні в проблемні зони плазми пацієнта, збагаченої тромбоцитами (PRP). У результаті, шкіра природно відновлюється: розгладжуються зморшки, покращуються її пружність та еластичність.

Ліпосакція – видалення жиру хірургічним шляхом на певних ділянках тіла. У чоловіків найчастіше корекції потребують грудні залози та живіт. Залежно від методу впливу на жирову тканину виділяють три види ліпосакції:

  • лазерну;
  • ультразвукову;
  • вакуумну.

Після операції потрібно мінімум два тижні носити компресійну білизну та пройти курс фізіотерапії.

На що потрібно звертати увагу, обираючи пластичного хірурга?

Обирайте лише висококваліфікованого лікаря з солідним практичним досвідом. Дізнавайтеся про освіту і здобутки вибраного хірурга з офіційних джерел та відгуків його колишніх пацієнтів в Інтернеті.

На першій консультації зверніть увагу, чи комфортно вам спілкуватися з лікарем, чи викликає він довіру, чи чітко і доступно відповідає на всі ваші запитання щодо операції та реабілітаційного періоду після неї. Будьте щирими з лікарем, адже для найкращого результату йому вкрай важливо розібратися, які саме психологічні причини привели вас до нього.

Записуйтесь на консультацію до пластичного хірурга, кандидата медичних наук Назара Романовича Грицевича: +38 (097) 0-999-000 (Viber, Whatsapp).

Йому ви сміливо можете довірити свої красу і здоров’я!

Залиште заявку на консультацію
Наші контактні дані
Наше місцезнаходження
79000, Україна,
м. Львів, вулиця Довга, 56