м. Львів, вулиця Довга, 56
Пн-СБ: 10:00-22:00 – на зв'язку

5 найпопулярніших пластичних операцій в Україні

До послуг пластичних хірургів з кожним роком звертається все більше людей у всьому світі, зокрема в Україні. Адже результат таких втручань — краса та естетика обличчя і тіла. До 5 найпопулярніших пластичних операцій згідно зі статистикою American Society Of Plastic Surgeons (Американської спільноти пластичних хірургів) впродовж останніх років незмінно входять:

  • ринопластика;
  • блефаропластика;
  • підтяжка обличчя;
  • ліпосакція;
  • маммопластика, зокрема збільшення грудей.

Розкажемо детальніше про кожну з операцій та визначимо, яким чином кожна з них може покращити зовнішність, здоров’я, а отже — і якість життя.

Ринопластика

Хірургічне втручання допомагає вдосконалити естетичний вигляд носа, а також відновити функціональне дихання

Існують різні види пластики носа:

  • націлені на зміну зовнішнього розміру та форми носа (великі або широкі ніздрі, горбинка тощо);
  • корекція носа зсередини (пазухи, носової перегородки тощо);
  • риносептопластика — об'єднує в собі два вищезазначені види операцій. Вона націлена на відновлення внутрішньої структури носа і прибирає наявні візуальні дефекти;
  • часткове або повне формування органу після травми;
  • вторинна пластика — найскладніше втручання, яке проводять після невдалої операції на носі в минулому.

Найпопулярніша пластична операція в Україні - ринопластика

Блефаропластика

Операція дозволяє прибрати зайву шкіру на повіках, усунути зморшки навколо очей та покращити зовнішній вигляд пацієнта.

Існує два види блефаропластики:

  • косметична — удосконалення естетичного вигляду повік, усунення причини, через яку обличчя має втомлений та старіший вигляд;
  • реконструктивна — «перекроювання» повік, у результаті якого відновлюється їхнє функціонування і покращується зір.

Пластика повік перш за все має естетичні цілі: прибирається птоз шкіри (нависла верхня повіка), усуваються зморшки та темні кола, асиметрія та опущені куточки очей. Після вдалої операції погляд стає відкритим, а обличчя — свіжішим і молодшим.

Найпопулярніша пластична операція в Україні - блефаропластика

Підтяжка обличчя

Ліфтинг обличчя призначений для корекції вікових змін. Така операція здатна суттєво покращити не лише стан шкіри, але і глибокі структури тканин.

Кругова підтяжка обличчя усуває грубі складки та глибокі зморшки, відновлює природний овал обличчя, прибирає «брилі», навислі повіки та мішки під очима, усуває зайву шкіру й подвійне підборіддя, покращує зовнішній вигляд лоба і шиї. Кругова підтяжка обличчя здійснюється одночасно на всіх зонах.

Найпопулярніша пластична операція в Україні - підтяжка обличчя

Ліпосакція

Найпоширеніша операція — ліпосакція живота. Втручання може проводитись і на інших ділянках тіла: стегнах, сідницях, підборідді.

Це малоінвазивна процедура, під час якої відбувається руйнування клітин жиру та їхнє відкачування з проблемної ділянки. У результаті такого втручання всього за одну процедуру вдається досягти схуднення, корекції форм і контурів у зоні живота та привабливого вигляду.

Найпопулярніша пластична операція в Україні - ліпосакція

Збільшення грудей (маммопластика)

Операція дозволяє збільшити форму та розмір жіночих грудей за допомогою імплантів або власного жиру пацієнтки (ліпофілінг молочних залоз).

Показанням для збільшення грудей є:

  • маленькі груди;
  • атрофія, що виникла після грудного вигодовування;
  • асиметрія молочних залоз;
  • вроджені косметичні дефекти.

Результат пластики зберігається впродовж десятиліть за умови відсутності різкої втрати пацієнткою ваги.

Найпопулярніша пластична операція в Україні - збільшення грудей

Чому популярні пластичні операції

Сьогодні хірургічні втручання з метою покращення зовнішності є нормою. Зараз у тренді природність. Жінки та чоловіки прагнуть виглядати молодшими в будь-якому віці, не змінюючи при цьому власних рис обличчя. Останні технології пластичної хірургії якраз дозволяють досягти такого ефекту. Результатом втручання стає підтягнута пружна шкіра, покращені рельєфи тіла і водночас збереження індивідуальності. 

Крім того, деякі пацієнти мають певні захворювання, фізичні вади або особливості, що заважають їм повноцінно насолоджуватися життям. Пластична хірургія та косметологія — це дієвий спосіб впоратися з проблемою. Лише прибравши недоліки, що заважають, людина стає задоволеною власною зовнішністю та впевненою в собі.

Професійна хірургічна допомога — запорука якісно проведеної пластики

Якщо ви мрієте позбутися недоліків, сьогодні необов’язково виїжджати за кордон. В Україні є досвідчені кваліфіковані пластичні хірурги, яким можна довірити зміни та покращення у власній зовнішності. Професіоналізм українських фахівців з кожним роком зростає завдяки використанню інноваційного обладнання та провідних методів світової пластичної хірургії. 

Хочете зробити пластичну операцію? Звертайтесь до Назара Грицевича — сертифікованого пластичного хірурга, хірурга вищої кваліфікаційної категорії, кандидата медичних наук. Лікар уже багато років здійснює перелічені вище та інші операції, має значний досвід роботи та постійно працює над удосконаленням своїх знань і навичок. Назар Романович приймає пацієнтів у Львові, Києві та інших містах України. 

Довіртеся професіоналу своєї справи, який знає, як подарувати своїм пацієнтам омріяну зовнішність!

 

Залиште заявку на консультацію
Наші контактні дані
Наше місцезнаходження
79000, Україна,
м. Львів, вулиця Довга, 56